Pomocnice – Zpoza zavřených dveří vidí vše. – Freida McFadden


Recenze knihy „Pomocnice“ od autorky Freidy McFadden

Pokud hledáte napínavý, záhadný domácí thriller, nemusíte hledat dál! Tato kniha je přesně tím, co hledáte. Čtení vám půjde lehce, a tato kniha vás opravdu vtáhne do děje. Navíc by se z tohoto příběhu mohl stát skvělý film.

V knize se setkáte se dvěma hlavními vypravěči, z nichž každý má svůj vlastní poutavý příběh. Millie, bývalá vězeňkyně a služebná ve těsně před třicítkou, je zoufalá, aby si udržela svou pozici u rodiny Winchesterových. Nina, bohatá a rozmazlená manželka, má vlastní tajný plán a trpí náladovými výkyvy. Silné charaktery obou vypravěčů vás vtáhnou do děje a snadno se s nimi ztotožníte.

Kniha obsahuje mnoho prvků klasického thrilleru, včetně manipulace, desperace a dokonce i „gaslightingu“. Dále se v ní objevují témata domácího násilí a manipulace mezi partnery. „Pomocnice“ byla mou první knihou od této autorky, ale mohu vás ujistit, že si ji zapamatuji a budu sledovat její další knihy.

Tuto knihu vřele doporučuji všem čtenářům, kteří milují hlavní zvraty v ději, silné postavy a domácí thrillery, které vás doslova zamrazí v kostech. Freida McFadden je autorkou, která si zaslouží vaši pozornost, a pokud máte rádi žánr thrillerů, neměli byste si tuto knihu nechat ujít.

O autorce: Freida McFadden, autorka této knihy, je nejprodávanější autorkou na Amazonu a v USA Today. Je aktivním lékařem specializujícím se na poranění mozku a napsala několik nejprodávanějších psychologických thrillerů a humorných knih z lékařského prostředí. Žije s rodinou a černou kočkou ve starobylém třípatrovém domě s výhledem na oceán, kde schody za každým krokem vrzají a sténají a nikdo by vás neslyšel, kdybyste křičeli. Pokud byste ovšem křičeli opravdu hlasitě, možná ano…

Tato kniha stojí za přečtení a nabízí napínavý zážitek v žánru thrillerů.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *