Neodolatelná – Melanie Harlow

V knize „Neodolatelná“ od Melanie Harlow se vydáváme na cestu poznání Macka, plnohodnotného osamělého otce tří dcer a finančního ředitele farmy Cloverleigh. Nemám čas zamilovat se, mé ruce jsou plné práce s podnikáním, snažím se oddělat červené ponožky od bílého prádla a dostat povlaky na polštáře, aniž bych musel platit do sviňárny za nadávky. Frannie Sawyer je krásná a milá, ale je jí dvacet sedm, je dcerou šéfa a mojí novou částečnou chůvou, což znamená, že je úplně nedostupná. Je dost špatné, že si nemohu přestat představovat, jak ji políbím. Jaký bych byl svině, kdybych podlehl touze ji políbit? (Přesně ten typ svině, o kterém přemýšlíte.) Ve skutečnosti jsem horší—protože jsem nezůstal jen u polibku, a teď se nemohu zdržet. Dělá, že se cítím zase jako já sám. Připomíná mi, jaké je chtít něco jen pro sebe. Je vše, co jsem kdy potřeboval, ale nic, co jsem si kdy představil. Jsem bývalý mariňák. Měl jsem mít odvahu jí odolat od samého začátku. Ale nedokázal jsem. A teď musím vybrat mezi životem, který chci, a životem, který si zaslouží. I kdyby to znamenalo ji opustit.

V posledních měsících jsem četl sérii Cloverleigh Farms od Melanie Harlow. Tyto knihy jsou součástí série, ale lze je snadno číst samostatně. Předtím jsem četl třetí a čtvrtý díl této série, takže když jsem viděl, že první díl série s názvem „Irresistible“ je zdarma na Amazonu, nedokázal jsem odolat.

V „Neodolatelná“ čteme příběh Frannie Sawyer, nejmladší sestry Sawyerové, a Macka, osamělého otce. Mack je otcem tří malých dcer. Život má občas docela náročný. Stará se o tři malé dívky, upravuje jim vlasy, pracuje, vaří večeři a snaží se zabránit své bývalé manželce, aby slibovala dětem věci, které nemá v úmyslu dodržet… ano, je to boj. A Frannie to neprovozuje zrovna snazší. Frannie se stará o jeho děti, je dcerou jeho šéfa, je o deset let mladší a opravdu krásná. Frannie je určitě všechno, čeho by se měl držet dál.

Nebudu si lhát… předešlé dvě knihy, které jsem z této série četl, jsem miloval, a tato kniha mě nezklamala. Byla prostě úžasná. Je něco na těchto sestrách Sawyerových, co se mi opravdu líbí. Myslím, že je to tím, že jsou tak „normální“ a laskavé. A když to spojíte s malým městem Cloverleigh, prostě to funguje pro mě.

Mack a Frannie mezi sebou mají spoustu chemie. Upřímně to létalo z těchto stránek. A i když byl romantický vztah úžasný na čtení, myslím, že jsem miloval nejvíce celou část s otcem na plný úvazek. Mack a jeho dcery byli opravdu tak roztomilí. Je úžasným otcem a miloval jsem ty okamžiky, kdy si myslel, že selhal… ale ty ho jen udělaly více lidským. A jako maminka si dokázala představit, jak se cítil.

Další skvělá věc na této knize je, že se dostaneme k příběhu z pohledu obou postav, Macka a Frannie. To tuto knihu udělalo ještě dokonalejší. Milovala jsem číst, jak se tyto dvě postavy stále více sbližují. A jednoduše jsem nemohla přestat číst, dokud jsem nedočetla každou jedinou stránku.

„Neodolatelná“ byla určitě další knihou s pěti hvězdičkami pro mě. A nemohu se dočkat, až přečtu druhou knihu a pátou knihu.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *