Inspirace Baťa – Gabriela Končitíková

Kniha „Inspirace Baťa“ od Gabriely Končitíkové je velmi zajímavá a poučná kniha, která se věnuje nejen úspěšnému podnikání Tomáše Bati, ale také jeho filozofii a systému, který podporoval nejen efektivní podnikání, ale také duševní zdraví svých spolupracovníků. Kniha je rozdělena do čtyř částí, každá z nich se věnuje jedné z oblasti lidské bytosti – tělo, mysl, duše a vztahy. Tato kniha nabízí čtenáři nový pohled na filozofii Baťa a ukazuje, jak začít s budováním sebe sama, změnou životních postojů i vnímání světa, podle baťovských principů.

Kniha obsahuje pověstnou baťovskou desateru, která je doplněna krátkými pravdivými příběhy, ve kterých poznáte pravou podstatu osobnosti Tomáše Bati. Pozornému čtenáři neunikne, že mnoho baťovských zásad se vyvinulo na základě osobních zážitků Bati. Kniha nabízí možnosti, jak měnit sám sebe podle Baťovské filozofie, která začíná slovy: na první místo si dejte sebe.

Autorka knihy Gabriela Končitíková se věnuje výzkumu baťovské historie již čtrnáct let a kniha Inspirace Baťa je její desátou knihou. Tato kniha přináší konkrétní příklady, jak propojit pracovní a osobní sféru podle baťovských principů.

Kniha Inspirace Baťa není jen pro podnikatele, ale pro všechny, kteří hledají inspiraci a chtějí se stát silnějšími a šťastnějšími. Tato kniha ukazuje, jak důležité je mít přesně vymezený čas na práci i na odpočinek, a jak to ovlivňuje naše výkony v práci i v osobním životě. Kniha je napsána srozumitelným jazykem a je doplněna množstvím citátů a obrázků, což ji činí snadno čitelnou a zajímavou. Tato kniha je tedy rozhodně doporučena pro každého, kdo hledá inspiraci, jak být lepší verzí sebe sama.

Další knihy autorky na Záložce:

https://www.zalozka.cz/99-sladkych-tecek-marie-batove-146499

https://www.zalozka.cz/99-trefnych-postrehu-tomase-bati-146507

https://www.zalozka.cz/srdcem-batovec-146513

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *